BLOG -VLIELAND 2018 - HEADER

Net als andere jaren bezochten wij ook dit jaar met de herfstvakantie een van de Waddeneilanden. Ditmaal werd opnieuw Vlieland unaniem gekozen als bestemming. In tegenstelling tot andere jaren vertrokken wij met het hele gezin vanaf Harlingen. Ook in tegenstelling tot andere jaren bleef 1 gezinnetje de gehele week, terwijl de anderen daags na het weekend weer huiswaarts moesten

Dit maal viel ons oog, bij het zoeken naar een geschikte vakantiewoning, op De Vlierschuur 1 en 2. Een kleine twee-onder-een-kap woning die voor een groot deel voldeed aan onze verwachtingen. Met name het aantal slaapplaatsen was ook nu weer het belangrijkste uitgangspunt. De Wierschuur ligt op een plek op Vlieland waar wij nog niet eerder gehuurd hadden. Verandering van spijs etc etc. Deze vakantiestek ligt op enkele meters van de jachthaven en niet ver van de Waddenzee en de Noordzee.

Het was als van ouds erg gezellig met elkaar. Het was weer een week van lekker uitwaaien en genieten van de stilte om ons heen.
Volgend jaar weer….? Wie weet.

2018-10-20 BLOG VLIELAND

De Vlierschuur gefotografeerd vanaf de ingang naar de jachthaven.

Slechts eenmaal liet het weer het toe om opnames te maken tijdens de zonsopkomst. De foto is genomen vanaf een van de havenhoofden van de jachthaven en is er een van een hele serie die ik maakte voor een timelapse video.
Deze video is hier te zien.

2018-10-20 BLOG VLIELAND

Op een van de dagen stormde het, dus reden genoeg om ons te laten zandstralen op het strand.

2018-10-20 BLOG VLIELAND

Een van de laatste avonden maakte ik een serie opnames van de ondergaande zon, ondanks dat deze niet spectaculair was. Ook deze opname maakt deel uit van een hele serie voor een timelapse video.
Deze video is hier te bekijken.