BLOG 2018-09-26 PLANKEN WAMBUIS banner

Op een zeker moment opperde iemand in mijn vaste fotoclub om naar het natuurgebied de Planken Wambuis te gaan en zo geschiedde. Op 26 september ontmoetten wij elkaar nog in het donker bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten van Planken Wambuis. Donker omdat wij hoopten wilde zwijnen te zien. Maar ja, zwijnen zijn nu eenmaal veel banger van mensen als wij van zwijnen. Het gepraat bij de auto was waarschijnlijk voor de mogelijk aanwezige dieren om ons heen om het hazenpad te kiezen. Bovendien reed er een personenauto ons voorbij het natuurgebied in??

Wij besloten eerst een kopje koffie te drinken om de tijd te doden tot het wat lichter werd. Je mag tenslotte ook niet een natuurgebied in voor zonsopkomst;)
Op het moment dat wij de machtige beukenlaan het gebied in konden zien, gingen wij op pad. Niet veel verder bereikten wij een open heidevlakte waar wij de mooi kleurende ochtend hemel konden fotograferen.

Die ochtend hebben wij ons bezig gehouden met het fotograferen van de beukenlanen en kregen wij bezoek van een groep paarden. Nieuwsgierig als zij zijn werden wij op een gegeven moment door hen geheel ingesloten. Uiteraard leverde dat mooie beelden op.

Deze locatie van het Planken Wambuis zullen wij snel hierna nog een keer bezoeken, maar dan om de herfstkleuren vast te leggen.

Planken Wambuis 26 september 2018
Planken Wambuis 26 september 2018
Planken Wambuis 26 september 2018