neis point blognote

Zoals ik in een eerdere blog al aangaf, zou ik slechts een minimum aan foto- en filmapparatuur meenemen naar Schotland. Bewust koos ik dit maal voor gemak en genieten, in plaats van sjouwen en veel tijd kwijt zijn.
De vraag, nu ik weer terug ben, is of ik mijn ‘grote’ camera, mijn statief en mijn filterset heb gemist?

Gedurende de gehele reis heb ik slechts een enkele maal gedacht: ‘Had ik nu maar…….!’

Nee, het is mij prima bevallen.
De Osmo Pocket droeg ik in de zak van mijn (korte) broek en pakte hem daar waar ik wat wilde filmen of een foto wilde maken. De drone had ik in mijn rugtas plus nog wat extra’s. Het gewicht van mijn rugtas was daardoor vele malen lichter.
Helaas was er gedurende de eerste helft van onze vakantie te veel wind waardoor de drone vooral in mijn rugzak bleef.

Het resultaat van mijn foto’s en films is zoals ik had verwacht goed genoeg voor een leuke videofilm en een fotoboek.

Kortom; ik weet voor de komende vakanties wat er standaard in mijn foto rugtas zit.
Met dien verstande dat de eerstvolgende reis naar Namibië, een fotoreis zal zijn en dan gaat het hele arsenaal wel mee.

Hieronder een korte film met een selectie van de (bewegende en niet bewegende) opnames die maakte in Schotland. Zo krijg je een indruk van de kwaliteit van de opnames gemaakt met de apparaten die ik in mijn fototas had zitten.