Luipaarden in beeld

[us_separator style=”dotted” color=”custom” bdcolor=”#5b5b5b” type=”default”]

LUIPAARDEN IN BEELD….

Onze driver annex ranger meent tijdens de vroege (donkere) ochtend rit naar het vertrekpunt van de ballon safari boven de krater van de Plinanesbergen (Zuid Afrika) meende een koppel hyena’s te zien. Twee paar lichtjes zijn verderop het pad te zien in het licht van de koplampen van de jeep. Als wij echter naderbij komen stijgt zijn enthousiasme en die van ons ten top. Het zijn geen hyena’s, maar 2 luipaarden! Een van de moeilijkst te spotten roofdieren. Dertig seconden bleven de prachtige dieren op het pad voor ons lopen. Die 30 seconden gunden zij mij ook de tijd om hen te filmen. De hoeveelheid adrenaline in mijn bloed maakt wel dat de film wat schokkerig is…;-)

Tijdens onze reis door een deel van Zuid Afrika had ik bovendien nog meer geluk. Zo spotte ik op een safari rit een keer 3 Cheetha’s en zag er nog eens 3 op de allerlaatste ochtend van onze reis. Het verhaal plus het bijbehorende filmpje lees en zie je hier…

[us_separator style=”dotted” color=”custom” bdcolor=”#5b5b5b” type=”default”]

Eén gedachte over “Luipaarden in beeld”

  1. Hallo Hans. Leuk om te horen dat het een onvergetelijke reis is geworden, met het hele gezin en aanhang. Ik heb de foto’.s gezien op je website. Wat .’n prachtige beesten daar in die parken. Erg leuk om dat te zien vooral die twee aapjes op die boomstam.

    Hartelijke groet Riet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *