Kasteel en Landgoed Ampsen

Via een fotocollega kreeg ik onlangs de tip om eens te gaan kijken in Lochem. Niet echt naast de deur, maar fotomateriaal gevonden op internet sprak boekdelen. Lochem staat vooral bekend om de prachtige omliggende landgoederen en dito parken. Dit en de mooie herfstkleuren maakte dat ik op 13 november besloot naar Lochem te rijden.

Op een kleine parkeerplaats kon ik de auto kwijt en vandaar liep een pad rechtsreeks naar Kasteel Ampsen. Die ochtend had ik echt alles mee; het licht, de kleuren, het prachtige kasteel en niet te vergeten de parken en lanen erom heen. Omdat ik alle tijd had besteedde ik ruim de tijd om rond te lopen, te filmen en te fotograferen. In de middag reisde ik met een geweldig voldaan gevoel af richting huis. Een ding staat vast; hier kom ik beslist nog een keer (of wat) terug!

Het resultaat van de video-opnames vind je hieronder terug in een film van ongeveer 4 minuten. Dus, zoals altijd zeg ik nu weer: ‘Leun achterover, zet de volume knop iets harder en laat de beelden voor zich spreken!’

2 gedachten over “Kasteel en Landgoed Ampsen”

  1. Ik kan me voorstellen Hans, dat je hier nog een keer naar terug wilt gaan. Genoeg om te fotograferen of te filmen.

  2. Even kijken of… er weer wat nieuws is en ja hoor!. Wat een herfstkleuren, lijkt net dat daar nog meer blad aan de bomen zit.
    Mooie brugjes en mooie watertjes. Leuk om dit ook een keer te bekijken. Je hebt gefilmd en toch ook wel foto’s genomen, trouwens hierboven het kasteel is prachtig omgeven door blad waar de zon op schijnt. Erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.